On my bedside table

Valerie, a journaliste, blogster , fashion and levengenieter uit Antwerpen schrijft in haar blog over haar weekendje uit in Luxemburg.

We all need our escapes form time to time. And since my boyfriend is running around like a mad man these last few months - being ridiculously busy at work - and I too tend to put myself on very tight schedules, we couldn't be more looking forward to our weekend getaway to Luxembourg two weeks ago. From Friday evening till Sunday noon we've been spoiled to the fullest by the people of The Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal. The luxury hotel itself boasts of modern facilities and offers two crowning jewels on the eight floor; a rooftop restaurant and a rooftop bar with an overwhelming view overlooking the city. I don't think we ever enjoyed staying in such iconic elegance. I tried to capture my personal highlights for you; from our breathtaking breakfast and our visit to the impressive UNESCO tunnels to shopping at Smets and sipping gin and tonic in our hotel.

...

On my bedside table: Guess animal printed watch, Estée Lauder Modern Muse perfume, Bronzallure arrowhead bracelet, Ikari Cosmetics Filling & Relaxing Serum, Clarisonic Opal Anti-Ageing Sea Serum, Cartier glasses via GrandOptical

(Mirror of Fashion)

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.