Testen op puberformaat

Puberen, op hol geslagen hormonen, puistjes, beugel, vettige haren, groeipijnen,…
Allemaal herkenbare elementen voor vele tieners die de geweldige pubertijd zijn ingestapt.

Testen op puberformaat - Skin Academy

 

Jess Donckers’ dochter Laura is 12 en volop in haar puberteit. ‘We zijn onlangs samen gestart met experimenteren, nl. het testen van producten voor de strijd tegen de puberale hormonen.

Klinkt misschien heftig, maar we hebben al veel plezier gemaakt en girls will be girls
Na het testen van een heleboel producten sommen we graag onze beste ervaringen op voor jullie.

De huid
Dagelijkse reiniging ‘s ochtends en ‘s avonds. Als moeder met ervaring en weet van de mooie resultaten bij consistent gebruik, moet ik Laura wel dagelijks herinneren aan haar verzorging, want niet alle jonge tieners hebben meteen de behoefte om veel met hun uiterlijk bezig te zijn. Het is echt essentieel om ervoor te zorgen dat je de puistjes onder controle krijgt ( in de mate van het mogelijke) , zeker bij een opstoot.

Reiniging
Lotion pure 2 van IKARI zorgt voor een goede reiniging. Makkelijk aan te brengen op een watje en wrijven maar. De lotion ruik fris en is zeer aangenaam in gebruik.

Dag- & nachtcrème
Als dagcrème heeft Laura ook een aangepaste versie gevonden bij IKARI. De renew 1. ideaal voor de jonge vette huid die toch nood heeft aan herstel. De crème heeft een poriën verkleinend en mattifiërend effect op de huid en zorgt zo voor een verbetering van de teint. Deze crème kan ze ook voor het slapen aanbrengen, 2 in 1.

Scrubben
Om de 2 weken gebruikt Laura de zachte scrub van Ikari. Dit om de dode huidcellen te verwijderen en de huid toch nog zijdezacht te maken op de zones waar er mee eters zitten. Ze springt er zeer voorzichtig mee om, want als je dit te vaak doet en de korrel te grof is bestaat de kans dat je de ontstekingen erger maakt.

Testen op puberformaat - Skin Academy

 

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.