Goed Gevoel: Onze man liet zich laseren

Omdat vrouwen houden van een gladde huid, ook bij hun man, stuurden we een mannelijk proefkonijn naar een kliniek voor medische laserontharing. Zijn verslag!

 

Jeroen: 'Als je in een praktijk voor esthetische behandelingen de enige wachtende man bent tussen vrouwen die duidelijk erg met hun uiterlijk bezig zijn, voel je je wat vreemd. Maar ik vind het niet vreemd dat ik als man mijn borstkas laten laseren heb. Onder vrienden of collega's wordt er niet gepraat over scheer- of onthaargewoontes, dat doen mannen gewoonweg niet. Maar ik ben triatleet en weet dat in onze sportclub wel meer mannen zich ontharen ...'

Als je nu aan laserontharing begint, is je huid glad tegen de zomer. Jawel heren, ook die van jullie!

 

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.