Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Beste lezer,

Het schrijven van nieuwjaarswensen is steeds een moment van diepe bezinning. Elkaar een gelukkig nieuwe jaar toewensen mag geen reflex worden ontdaan van enige betekenis. Geluk is immers het resultaat van een grondig inzicht zowel in ons leven als in onze rol binnen de maatschappij. Gelukkig kunnen we dit grotendeels zelf in handen hebben.
Uit het puin van de crisis van 2008 verrijst stilaan een nieuwe wereld die plaats ruimt voor de mens als individu in al zijn diversiteit. Maar ook een wereld die een volwaardige samenwerking verwacht door een onvoorwaardelijke bijdrage van de unieke kwaliteiten die in elk van ons schuilen. Zo zit de natuur immers in elkaar. Elk dier en elke plant heeft zijn unieke eigenschappen die hij onvoorwaardelijk ten behoeve van een groter geheel schenkt. Wie dit magisch ecosysteem verstoort is gedoemd om de prijs te betalen.
Geluk, is zichzelf te mogen zijn en deel te nemen aan een volwaardige maatschappij die u met open armen ontvangt.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar - Skin Academy
In onze wereld van schoonheid evolueren we gestaag naar echte waarden. De tijden van de karikaturale vormen met overdreven expressie behoren stilaan tot het verleden. Geen “Barbie en Ken” situaties meer voor de moderne man en vrouw. Esthetiek heeft plaats geruimd voor individuele vormen en waarden. Maatwerk is de nieuwe perfectie.
Naast cosmetica en behandelingen op maat werken we onverwijld verder aan de individualiteit van onze zorgen. Dankzij de samenwerking met Café Couture te Antwerpen, is ook een selectie van natuurlijke theesoorten ontstaan volgens uw huidtype. Deze trend gaan we in 2015 verder doortrekken naar andere aspecten van uw gezondheid.
Met het individuele komt ook het natuurlijke weer op de voorgrond. Snelle artificiële oplossingen ruimen plaats voor natuurlijke en duurzame alternatieven. De intelligentie en schoonheid van de natuur is immers niet te evenaren. Topmodellen hebben nu al resoluut gekozen voor een natuurlijke look. Gedaan met kapsels waar elk haartje zijn vaste plaats kent of make up die uw huid in een latex masker omvormt. Natuurlijke ondersteuning van binnenuit gaat evenveel aandacht krijgen als de uitwendige behandelingen. Uw lichaam weer in evenwicht brengen met een detox kuur wordt in de toekomst even normaal als het groot onderhoud van uw auto.
Tenslotte heeft de nieuwste medische laser voor definitieve ontharing voor een doorbraak gezorgd in onze evolutie van aap naar mens. Pijnloos en efficiënt zelfs voor de donkerste huiden en de diepste haren van rug en bikini, zal deze laser het leven van velen in 2015 grondig veranderen.
Uiteraard dient deze “natuurlijke verbetering op maat” niet louter om uw zelfbeeld op te krikken voor de spiegel of met talloze – al dan niet bewerkte – selfies op facebook te pronken.
Het ware geluk is uw diversiteit aan kwaliteiten ten behoeve van een volwaardige maatschappij te stellen zonder in de verleiding te komen het laken en aandacht naar u toe te trekken. Respect en bewondering kan immers nooit met schoonheid afgedwongen worden. Het is het natuurlijk resultaat van uw oprechte bijdrage.
Bij deze wens ik u een gelukkig 2015 en dank ik u voor het vertrouwen die u ons schenkt. Een voorrecht die wij als team niet als zelfsprekend beschouwen en waaraan we dagelijks werken om het te mogen verdienen.
Dank u !
Dr. Ilan Karavani

Goede voornemens voor het nieuwe jaar - Skin Academy

 

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.