EN GOD SCHIEP DE MAN door Jelle Van Riet

Na 4 jaar research heeft freelance journaliste Jelle Van Riet haar ervaringen gebundeld in het boek « En God Schiep De Man ». In samenwerking met Standaard Boekhandel schreef zij over de queeste naar mannelijke schoonheid. Ook bespreekt zij Dr. Karavani in dit fantastische boek. Hier alvast een kleine blik in de pagina’s ! EN GOD SCHIEP DE MAN door Jelle Van Riet - Skin Academy

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.