Feeling: De nieuwste anti-aging behandelingen

We worden allemaal een dagje ouder maar dat hoef je niet per se te zien aan je huid. Dr. Karavani laat je huid stralen zonder snijden in Vita Skin Therapy gelegen te Antwerpen. Je kan er ook terecht voor cosmetica-advies op maat.

Stralen zonder snijden

Bij Vita Skin Therapy zijn ze gespecialiseerd in het op een natuurlijke manier tegengaan en behandelen van huidveroudering. Je wandelt er terug buiten met een frisse en gezonder uitstraling. Waarom op een natuurlijke manier? Volgens Dokter Karavani zijn hier twee redenen voor. In de eerste plaats is er de laatste jaren veel meer vraag van patiënten om op een natuurlijke wijze een gezonde huid te hebben. Ten tweede is het bij de behandeling van huidveroudering op een natuurlijke manier gemakkelijker om de genezingsprocessen van de patiënten tot hun recht te laten komen. En dat is voor Dr Karavani en zijn medewerkers het allerbelangrijkste.

Ondersteunende draden

De eerste behandeling die presentatrice en model Jess Donckers voor ons uittestte is het onderhuids aanbrengen van ondersteunende draden. Die moeten het onderhuids bindweefsel gaan herstellen en steunen. Onze onderhuid bestaat namelijk hoofdzakelijk uit een netwerk van collageenvezels die steun en stevigheid bieden aan de huid. Met het ouder worden vermindert de aanmaak van die vezels en wordt de huid dunner en slapper. De haarfijne draden die worden aangebracht, vormen een biologisch netwerk dat na enkele weken oplost. Ze worden dan vervangen door een netwerk van nieuw collageen dat hun plaats inneemt. Je kan de ondersteunende draden niet enkel gebruiken voor je gezicht maar ook voor stevigere armen en billen kunnen ze aangebracht worden.

Wat kunnen we zelf doen

Je kan zelf de bouw van collageen stimuleren en onderhouden door simpelweg op je voedingsstijl te letten. Eiwitten, vitamine C, zink en selenium zijn voedingsmiddelen die helpen bij de productie van collageen en mogen dus zeker niet ontbreken.

Video report: de nieuwste anti-aging behandelingen

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.