Hoe kies jij de behandeling die bij jou past?

Dermatoloog Ilan Karavani: Als patiënten bij ons binnenkomen, worden ze eerst geanalyseerd aan de hand van vijf punten:
  1. hoeveel volume heeft het gelaat
  2. hoe ontspannen is het gelaat
  3. hoe egaal is de huidskleur
  4. is het huidreliëf correct
  5. en hoe is het gesteld met de huidspanning
Wie tien op tien scoort op deze vijf criteria heeft de huid van een pas- geboren baby: dat is de ideale huid. Welke behandeling we aanraden, hangt af van jouw score, parameters waarop je goed scoort, behandelen we niet, de parameters die het sterkst afwijken van de ideale waarde, pakken we eerst aan met een aangepaste ingreep. We behandelen tot het moment waarop je het resultaat aanvaardbaar vindt. Vanaf dan gaan we het resultaat onderhouden. Op die manier maken we je niet 'mooi voor je leeftijd', maar brengen we de conditie van je huid zo dicht mogelijk bij de ideale waarden.' Zelf met je verlanglijstje van behandelingen naar de esthetische arts trekken heeft dus weinig zin. Je kan weliswaar aangeven wat je stoort aan je spiegelbeeld en met de arts kijken of dat overeenstemt met de resultaten van de analyse. Maar de keuze van behandeling zal grotendeels afhangen van het probleem en je huidtype.

Soms kan een relatief kleine ingreep een groots resultaat opleveren.

Lezeressen Cindy, Annemarie, Ans en Heidi stoorden zich aan kleine onvolmaaktheden als rimpels, pigmentvlekken en couperose. Een ingreep bij dermatoloog Ilan Karavani verloste hen ervan. Cindy kreeg een lipolift, botoxinjecties en een Fotofacial. De Magical Flash behandeling vernieuwde Annemaries'huid. De Fotofacial verwijderde Ans'huidvlekken, terwijl Botoxinjecties Heidi's blik verfristen.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.