Dokter Karavani bezorgt BV’s de eeuwige jeugd

…, zegt dokter Karavani. « En ze willen vooral twee dingen. Een: uitgaan tot een stuk in de nacht en er ‘s morgens fris en uitgeslapen uitzien. En twee: make-up gebruiken waardoor ze er altijd goed uitzien, en dan vooral op foto, » zegt dokter Karavani. « Voor het eerste hebben we lasers, volumes en spierontspanners; voor het tweede ontwikkelen we cosmetica op maat. » Geen wonder dus dat een flinke schare BV’s met plezier de deur van bij dokter Karavani komen aankloppen. Want geef toe: er jong en fris (blijven)uitzien, willen we allemaal wel. Bijna alle BV’s gebruiken spierontspanners Dokter, welke behandelingen zijn het meest populair bij BV’s? « Dat hangt ervan af. We gaan eerst het gelaat op 5 punten beoordelen: de mate waarin het gelaat ontspannen en rimpelvrij is, hoe vol het gelaat is, hoe elastisch de huid is, hoe ‘grof de huidstructuur is, en het aantal donkere en rode vlekken. Als je aan die 5 punten voldoet, dan heb je de perfecte huid, maar wees gerust: niemand haalt de maximumscore. We doen dat ofwel met spierontspanners om uitdrukkingsrimpels te vermijden, ofwel door het inspuiten van volume of eigen vet om het gelaat meer volume te geven, ofwel door lasers, serums, peelings of het inbrengen van draden … Voor elk’huidprobleem’ is er wel een oplossing. En vooral spierontspanner zijn populair natuurlijk. » Bestaan er veel misverstanden over spierontspanners ? Gebruik je zelf ook spierontspanners ? Wat kunnen we zelf nog doen om er zo lang mogelijk jong te blijven uitzien? Geloof je dat de wetenschap ooit het geheim van de eeuwige jeugd zal ontrafelen? … Met botox begin je best op jongere leeftijd. Ook benieuwd wie nu en dan een ‘spierontspannertje’ doet? Ziehier een kort – en heel erg onvolledig! – overzichtje van BV’s die het in de boekjes al toegegeven hebben … Phaedra Hoste (43) begon jaren geleden spierontspanners te gebruiken nadat haar dat aangeraden werd tijdens een badpakkenshoot. Jo Vally (56) gebruikt al jaren spierontspanners en geeft dat ook grif toe. De zanger wil er niet als een twintiger uitzien, maar als de goed verzorgde vijftiger die hij is. Ook Silvy De Bie (34) steekt niet onder stoelen of banken dat ze spierontspanners gebruikt. Axelle Red (46) heeft ooit spierontspanners gebruikt en zou ook kleine ingrepen aan haar lippen hebben laten doen. Joyce De Troch (40) De blonde schone had al eens een slechte ervaring met een chemische peeling die verkeerd afliep, maar spierontspanners blijft ze trouw.

Over de auteur…

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.