I love you sun, but I’ve chosen …

Naar aanleiding van de tropische temperaturen die ons opwachten, heeft Elke, freelance TV presentatrice en blogger voor goldiloks.co een artikel gepost over mijn tips en tricks om zich voor te bereiden op de zomer en te beschermen tegen de zon. Ook de producten van Ikari staan bovenaan haar lijstje van top producten.

I love you sun, but I’ve chosen … - Skin AcademyI love you sun, but I’ve chosen to protect the skin I’m in! I’m not telling anything you don’t already know but the biggest source of skin-aging is still our beloved sun. UV rays account for 80% of skin-aging, including wrinkles. Just wanted to remind you that it’s never too late to take care of your skin and slow down the cruel hands of time. Start by protecting properly against the sun and you’ll see you’ll come a long way. So here’s some of my tricks to get flirty with the weather and enjoy the pro’s without the cons.

  • It’s ok to get a tan but it’s not ok to get wrinkles. I use this Ikari sunblock 50 serum whenever the sun’s out, even in wintertime. Prevention before cure.

I love you sun, but I’ve chosen … - Skin Academy

I love you sun, but I’ve chosen … - Skin Academy

Over de auteur…
Elke Sockeel, Blogster

GOLDILOKS is a platform where you’ll find my take on fashion, lifestyle and travel. As a 27 year old TV journalist for Fashion One, I’ve been lucky to meet inspiring people and travel to amazing places. A need to share my daily encounters and an opportunity to initiate projects of my own, have given rise to GOLDILOKS. Feel free to share your thoughts!

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.