Strakkere huid met Fraxional Laser

« Het effect van een regelmatige behandeling met scrub of exfoliërende serum thuis is op lange termijn verbluffend. Na een maand zie je al dat je huid frisser wordt. » Ilan Karavani, dermatoloog. Wat? De nieuwste lasers sturen een straal tot drie millimeter diep in de onderhuid, die de weefsels aanzet tot verjonging. Dit kan zonder de opperhuid te beschadigen, wat betekent dat je huid ook sneller herstelt. De behandeling is kort (20 min.) en niet erg pijnlijk. Je ziet een lichte roodheid, die de dag zelf wegtrekt. Voor wie is het geschikt? Deze behandeling werkt goed op de verstrakking van de huid, vanaf veertig jaar, maar kan ook gebruikt worden bij uitgezette bloedvaten, pigmentvlekken, open poriën en acne (littekens). Resultaat? Na een behandeling zie je resultaat: je huid is strakker met minder fijne lijntjes, je teint is egaal met minder roodheid en pigmentvlekken, acne verbetert en de poriën worden fijner. Je huidstructuur is mooier. Regelmaat? Meerdere behandelingen met een interval van de maand verbeteren de resultaten.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.