Flair Beauty: #durftevragen

Nona: ‘Hoeveel kost een lipvergroting? Hoe weet ik zeker dat ik er niet raar ga uitzien achteraf?’

Dermatochirurg lIan Karavani:
‘Bij een lipvergroting wordt hyaluronzuur ingespoten in de lippen. Meerdere sessies met een interval van een maand zijn soms nodig.
De prijs van een inspuiting loopt op tot vierhonderd euro per sessie, afhankelijk van het ingespoten volume. Het resultaat wordt grotendeels bepaald door de oorspronkelijke vorm van je lippen. De juiste verhoudingen moeten uiteraard gerespecteerd worden.’

Kirsten: ‘Ik heb de indruk dat ik veel meer zweet dan mijn vriendinnen. Wat kan ik hieraan doen?’

Dermatochirurg lIan Karavani:
‘Overmatig zweten heeft veel te maken met de stimulatie vanje zweetklieren door een overactief zenuwstelsel. Een klassiek stuk zeep, datje normaal alleen voor vuile handen gebruikt, kan de kiemen doden en de geur bestrijden. Om het zweten te beperken, bestaan verschillende methodes. Botoxinjecties in de oksels verminderen de productie van het zweet drie tot negen maanden en kunnen een goede oplossing zijn voor een beperkte vorm van zweten. De Miradry is een toestel dat de zweetklieren elektrisch vernietigt door middel van radiofrequente stralen. Een tot twee sessies volstaan meestal. Nog krachtiger zijn de laserbehandelingen, die met één sessie de zweetproductie gevoelig verminderen. Beide technieken zorgen voor een permanente oplossing.’

Flair Beauty: #durftevragen - Skin Academy

Flair Beauty: #durftevragen - Skin Academy

Over de auteur…

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.