Interview met dokter Karavani in het januarinummer van de Feeling

Goed nieuws: het scalpel is (allang) uit, non-invasieve, zachte ingrepen zijn in. Tien jaar jonger zonder snijden dus. Ook anders dan vijftien jaar geleden is het eindresultaat.
« We houden niet meer van artificieel; we willen natuurlijke resultaten. Daarom werken we met kleine ingrepen en kleine hoeveelheden, verspreid over lange tijd », aldus dokter Ilan Karavani.

3 jaar jonger:
PEP JE HUID OP
Kan je huid een boost gebruiken omdat je last hebt van grove poriën, een rokershuid, fijne lijntjes of een vale teint? Een medische peeling verbetert de huidkwaliteit en is een pak zachter dan twintig jaar geleden.
Na drie a vier dagen is je huid gerecupereerd. (Vaak heb je meerdere beurten nodig voor een optimaal resultaat.)

5 jaar jonger:
WEG MET PIGMENTVLEKKEN
Ouderdomsvlekjes kunnen je er ouder doen uitzien dan rimpels, maar je kunt ze bestrijden met chemische peelings of laser- en lichtbehandelingen.

10 jaar jonger:
WEER STRAKKE CONTOUREN
Een jong gezicht is een stevig gezicht, inclusief strakke contouren- met dank aan de collageenproductie in onze huid. Die neemt af met het ouder worden, waardoor je huid en contouren verslappen, maar deze behandelingen stimuleren de collageen-aanmaak.

12 jaar jonger:
DE GROTE MIDDELEN
Rimpels en een ingevallen gezicht kun je laten behandelen met botox en fillers.
Die laatste zijn injecties met hyaluronzuur, Radiesse, eigen vet … die (tijdelijk) rimpels, groeven en ingevallen holtes opvullen.
Botulinetoxine blokkeert tijdelijk de communicatie tussen zenuw en spier. Zo gaat die laatste meer ontspannen en kunnen er geen rimpels meer worden gevormd.

 

Lees hieronder het interview met dokter Karavani in het januarinummer van de Feeling.

Interview met dokter Karavani in het januarinummer van de Feeling - Skin Academy

Over de auteur…

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.