Ik ga naar de dermatoloog voor een analyse op maat

Belgen gaan meestal pas naar de dermatoloog als ze een huidprobleem hebben. In de VS en het Verenigd Koninkrijk vertrouwen vrouwen op het advies van hun dermatoloog om hun huid in de beste conditie te houden. Die trend breekt stilletjesaan ook bij ons door. Het idee: je huid verandert en veroudert constant en heeft andere noden in de winter dan in de zomer. Via een grondige, professionele analyse kom je tot een verzorging op maat. Ga daarom twee keer per jaar langs bij je dermatoloog voor een update. Sommige dermatologen en esthetisch chirurgen werken met hightech toestellen die je huid grondig analyseren o.m. bij dokter Elisabet Haesevoets in Edegem waarna ze je een skincareroutine op maat voorschrijven. Lees hieronder hoe het verscheen in het februarinummer van de Feeling.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.