Stop de tijd !

Nee, het levenselixir hebben we niet ontdekt. En op een wondercrème die al je rimpels wegwist, is het ook nog even wachten. Laat je dus geen nonsens aansmeren en hou je huid net iets langer in topvorm met dit advies van de specialist.

 

 

Goed begonnen is half gewonnen: hoe belangrijk is een goede reiniger voor een anti-age verzorging?
Karavani: « Een ideale make-upremover is niet te agressief, maar lichtjes zuur, met een pH-waarde van 5,4. Al stript zelfs de zachtste reiniger de huid van goede microben en probiotica die haar normaal beschermen. Om dat te neutraliseren, gebruik je erna best een tonic. »

Is het belangrijk om ook een scrub of peeling te gebruiken?
Karavani: « Ja, want op die manier verwijder je dode huidcellen en maak je verstopte poriën weer vrij. Scrub niet te hard op een gevoelige huid: kies voor een formule met kalmerende ingrediënten en maak de huid altijd eerst vochtig, scrub met zachte bewegingen – niet drukken of wrijven – en spoel goed af. Een chemische peeling gaat een stapje verder: hierbij worden de cellen verwijderd die nog niet helemaal los zijn. Dit is niet voor iedere huid geschikt, alleen voor een dikke zonbeschadigde huid of voor mensen met acne en verstopte poriën. »

Stop de tijd ! - Skin Academy

Over de auteur…

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.