10 jaar jonger. Ja, het kan!

Weg met de winterblues! In maart stoom je jezelf klaar voor de lente. Mooi meegenomen: met deze tips Er trucs zie je er in no time tien jaar jonger uit.

Zo pakken ze het aan

 

TANJA DEXTERS (39) Lifting

Voor model en kledingontwerpster Tanja Dexters is haar uiterlijk haar broodwinning. ‘Persoonlijk voel ik niet de behoefte om allerlei behandelingen te ondergaan’, zegt Tanja. ‘Maar het modewereldje vraagt dat ergens wel van me. Op zich heb ik geen moeite met ouder worden. Ik voel me zelfs beter met de jaren. Rimpels kunnen best charmant zijn, ze geven je een aura van wijsheid en levenservaring, maar ik vind het niet mooi als ik er afgeleefd en vermoeid uitzie, en dat gebeurt weleens in periodes dat ik stress heb en minder slaap.’ Hoe los je dat dan op? Af en toe onderga ik een draadlift. Omdat ik nogal mager ben in mijn gezicht, verslapt mijn huid daar snel. Met deze liftmethode worden met een naald dunne draden in mijn wangen getrokken. Die draden lossen vanzelf op en stimuleren zo een netwerk van onderhuids bindweefsel dat de steun en de elasticiteit van de huid herstelt. Of het pijn doet? Ik vind van niet, maar ik ben natuurlijk wel wat gewoon. 10 jaar jonger. Ja, het kan! - Skin AcademyOnderging je in het verleden nog behandelingen? Ik kom weinig in de zon, maar omdat ik wat pigmentvlekjes in mijn gezicht had, liet ik die weglaseren met een fotofacial, Dat werkt met kleine laserflitsen, een beetje zoals bij een laserontharing. Ik ben niet vies van behandelingen of bang voor naalden en prikjes, maar omdat ik later liever niet in mijn gezicht, hals of decolleté laat snijden, probeer ik de veroudering nu tegen te gaan met kleine behandelingen, verstevigende cremes en voldoende slaap. WAT? De draadlift: al wie een lichte tot matige huidversteviging wenst aan hals en wangen. Je mag niet bang zijn van naalden of prikjes. De fotofacial: wie last heeft van ontsierende pigmentvlekjes. Omdat bij de laserbehandeling de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt, verstevigt het de huid ook. PRIJS? € 250 voor de threadlift, € 120 voor de fotofacial. Voor een goed resultaat zijn meerdere sessies nodig.

JOYCE DE TROCH (41) Botox & buikcorrectie MARLEEN MERCKX (57) Zuurstoftherapie

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.