De Vampire Facelift van Kim Kardashian

Toen Kim Kardashian een bloederige selfie de wereld instuurde om te laten weten dat ze een ‘vampire facial’ had laten uitvoeren, ontstond in Amerika meteen een hype rond die behandeling tegen huidveroudering. Sinds kort kan je ook dichter bij huis zo’n ‘vampierenfacelift’ laten uitvoeren. Met minderbloed, maar pijn­scheuten die kunnen tellen. De natuurlijke anti-agingbehandeling die Kim Kardashian ‘vampierenfacelift’ doopte, heet officieel Platelet-rich Plasma Therapy oftewel PRP. « Een behandeling die al twintig jaar bestaat, maar oorspronkelijk werd uitgevoerd om peesblessures sneller te doen genezen », legt dermatologe Ingrid Van Riet uit. « Zo werd toevallig ontdekt dat PRP ook helpt om je huid er jonger, ste­viger en mooier te laten uitzien. » Zoals de naam laat vermoeden komt daar wat bloed aan te pas. « Het gaat om een kleine hoeveelheid die we tien minuten lang centrifugeren zodat alleen het plasma overblijft. Dat ziet eruit als een lichtgele, transparante gel en bevat een pak groeifactoren die het huidverbeteringsproces stimuleren en de aan­maak van collageen en elastine bevorderen. Vooral collageen zorgt voor de stevigheid van de huid en werkt preventief tegen huidveroudering. » De Vampire Facelift van Kim Kardashian - Skin Academy

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.