Verwen je huid en je ziet er jaren jonger uit!

« Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je huid te hydrateren. Je plukt er later de vruchten van »

 

Wanneer begin je eigenlijk het best met huidverzorging?

Dr. Van Riet: « Hoe vroeger Je begint met je huid te hydrateren, des te meer kans dat je daar later de vruchten van plukt. Hoe droger je huid, des te sneller je zult moeten gaan smeren. Kies voor aangepaste producten die bij je huidtype passen. Smeer geen te rijke crèmes als je huid daar geen behoefte aan heeft. Je loopt het gevaar dat je poriën verstoppen en open blijven staan. »

Werken superfoods en voedingssupplementen? 

Dr. Van Riet: « Pas als je echt tekorten van bepaalde stoffen hebt, dan is het goed om die aan te vullen. Vraag daarvoor altijd raad aan je huisarts, want een teveel kan vergiftigingsverschijnselen veroorzaken. »

Verwen je huid en je ziet er jaren jonger uit! - Skin Academy

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.