High-end make-up, natuurlijk als uw eigen huid

Iedereen is op zoek naar de juiste make-up. Zowel “kleur” als “textuur” zijn belangrijke eigenschappen die perfect bij uw natuurlijke huiskleur en huidtype moeten passen. Als je nog eens “gezond” als criterium erbij voegt is het helemaal een ramp. Het is steeds kiezen tussen een mooie kleur of een gezond product die de poriën niet verstopt en geen acné veroorzaakt. En daar knelt namelijk het schoentje. En wie op de koop toe geen ideale huidtype heeft – daarom gebruik je juist make up hé? – ziet zijn kleurrijk masker geleidelijk in een abstracte schilderij veranderen. Tegen de avond verander je nog liever in een pompoen dan gezellig met vrienden naar de afterwork party te gaan.

Dit is nu gelukkig verleden tijd. Door een perfect analyse van uw huid worden alle facetten in kaart gebracht en krijgt u een persoonlijke huidcode. Na een laag IKARI verzorgende cosmetica op maat, is uw huid klaar voor de minerale make up lijn. Zonder talk! Het resultaat? Een perfect passende tint die als een tweede huid op uw gelaat zit en de avond en desnoods de nacht met u deelt. You can’t have it all? Yes, we can!

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.