Mirror of Fashion: Vampire Facial Round 2

De tijd vliegt voorbij… Wel dat denk ik toch. Het is een jaar geleden sinds ik mijn eerste Vampire Facial behandeling onderging, beter gekend als de PRP ‘Platelet Rich Plasma’ behandeling. (Het volledige artikel over mijn 1e ervaring kan je hier lezen). En zoals het me werd aanbevolen om de behandeling om de zes maanden te herhalen, ben ik terug naar Antwerpen getrokken voor een nieuwe behandeling.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.